Rekord mennyiségű résztvevő a Kulcs-Akadémián!

A NAV Online Számlázórendszer bekötése az utóbbi hetekben első helyen szerepel a kkv szektort értintő jogszabályi változások között. 

A Kulcs-Soft is érintett a témában, hiszen szoftvereinkkel többek között a bonyolult átállás folyamatának egyszerűsítése is a célunk. Ügyfeleink megbíznak bennünk, hiszen rekord mennyiségű résztvevőt regisztráltunk az elmúlt 10 napban oktatásainkra!


Szakmai Műhelyünk, a Kulcs-Akadémia, interaktív kurzusai jelenleg a számlázó programok és a NAV bekötés témaköre körül forognak. A téma abszolút aktuális, ezt is mutatja, hogy 3 hét alatt több mint 200 cég 300 képviselője vett részt kis csoportos oktatásainkon és további időpontjainkra is rohamosan fogynak a helyek.

 

untitled_design_5.png

 

A szoftvereink iránt érdeklődők vagy már régebbi ügyfeleink számára egyaránt érdekes lehet egy-egy aktuális rendezvényünk, hiszen a programokban rejlő lehetőségek bemutatása mellett, fontosnak tartjuk, hogy az aktuális jogszabályi változásokra is reflektáljunk és segítsük partnereink átállását. Már heti 3 alkalommal van lehetőség részt venni a szakértőink által tartott, beszélgetéssel és szakmai tanácsadással egybekötött kurzuson.
De további szakmai programokkal is készülünk!


Az elkövetkező időszakban új időpontokkal és témákkal bővül nagy sikerű előadássorozatunk, amire továbbra is várjuk a jelentkezőket. Érdemes folyamatosan követni az Akadémiát a friss információkért!


http://akademia.kulcs-soft.hu/